QFFL Medúza lámpa Asztali Medúza Lámpa, 7 Szín Változó Éjszakai Fény, 2 Medúza, USB Akvárium Hangulat Fény, Gyerekeknek Ajándék lakberendezés

QFFL Medúza lámpa Asztali Medúza Lámpa, 7 Szín Változó Éjszakai Fény, 2 Medúza, USB Akvárium Hangulat Fény, Gyerekeknek Ajándék

Készleten
HUF 5938.65
Összeg:

●【Csendes, Pihentető】Ezek a medúza tartályok 2 mesterséges jellyfishes,vannak szép vibrants, illetve hipnotikus, mint igazi jelly fish, hogy hozzon létre egy pihentető hely.nem eteti őket, Sokkal kevesebb karbantartást igényel, mint egy igazi fish tank. ●【】 Szolgáltatások merüljön el a béke, a nyugalom, az óceán, ami segít csökkenteni a stressz, a szorongás. ●【Aranyos Kisállat】Az egyszerűbb akvárium etetés medúza kell a tér, az idő, valamint a folyamatos ellátás.A medúza lámpa megegyezik a színes nyugalom az akvárium nélkül gondoskodik lények.Csak töltse ki az akvárium vízzel, majd add hozzá a medúza.Nem kell aggódni a napi karbantartási, csak nyissa ki, hogy élvezze a színes víz alatti tánc. ●【Fény Ereje】2.5 W Powered by : USB,Névleges feszültség : 5 V. ●【Alkalmas】szép otthon, iroda, hálószoba vagy nappali, hozd szimulált tengeri élet, színes LED-es világítás bármelyik szobába. ♥Leírás : LED asztali akvárium lámpa két mesterséges jellyfishes, amelyek egy lenyűgöző hangulatot, mint az igazi jellyfishes.Merüljön el a béke, a nyugalom, az óceán, ami segít csökkenteni a stressz, a szorongás.Alkalmas otthoni iroda, hálószoba vagy nappali, hozd szimulált tengeri élet, színes LED-es világítás bármelyik szobába.Nagy ajándék a család meg a barátok.♥specifikáció : Termék Neve : Medúza Fénya Termék anyaga : ABS-a Termék mérete : 14*35.5 cm/5.5*14in-Termék teljesítmény : 2,5 W-tápegység mód : USB tápegység (mellékelve)-Termék feszültség : 5 V-Helyek : terasz, kert, bár, hálószoba, nappali, kiállítási csarnok, stb.♥Csomag tartalma : lámpabúra, két medúza, USB kábel♥Útmutató use1. Használja 5 V a plug2. Tisztítsa meg a szennyeződésektől, az akvárium használat előtt.3. Csatlakoztassa az USB-kábelt, majd öntsünk tiszta vizet újra.A felszínen a víz körülbelül egy centiméter el a száját az üveget.Add 3-6 csepp mosogatószert a vízhez.4. Miután a csápok a medúza elhangzott, tedd őket a vízbe, majd zárja le a fedelet.Csak kapcsolja be a kapcsolót.♥Megjegyzés : Amikor első alkalommal használt, lesz egy csomó buborék, csatolva a felszínen, a medúzák, amelyek miatt előfordulhat, hogy a medúza, hogy nem úszó simán.Miután a buborék eltűnik egy időre, majd úszni általában vagy manuálisan távolítsa el a buborékok a felszínén a medúza.

Jellemzők

:
Product Name
:
Product material
:
--Product size
:
--Product power
:
--Power supply mode
:
--Product voltage
:
--Places
♥Package content:
lampshade, two jellyfish, USB cable
♥Instructions for use :
1. Use 5V for plug :
2. Clean the impurities in the aquarium before use. :
3. Plug in the USB cable and pour clean water again. The surface of the water is about one centimeter away from the mouth of the bottle. Add 3-6 drops of detergent into the water. :
4. After the tentacles of the jellyfish are leveled, put them in the water and close the lid. Just turn on the switch. :
♥Note:
When used for the first time, there will be a lot of bubbles attached to the surface of the jellyfish, which may cause the jellyfish to not float smoothly. After the bubbles disappear for a period of time, it will swim normally or you can manually remove the bubbles on the surface of the jellyfish.

Termékek a kategóriában