CLOVERCAT Baba Mat Játszani Tornaterem - Pocija Szőnyeg Egyszerű, 2 az 1-ben Mosható Puha Borító Playmat Babák, Biztonságos Edzőtermek Játékok Csecsemők & Kisgyermekek Korai Kognitív Fejlesztés (Pocija Mat)

CLOVERCAT Baba Mat Játszani Tornaterem - Pocija Szőnyeg Egyszerű, 2 az 1-ben Mosható Puha Borító Playmat Babák, Biztonságos

Készleten
HUF 3778.65
Összeg:

Vissza lehet ezt a tételt, bármilyen okból is : nincs szállítási díjat.A tételt vissza kell küldeni az új, még nem használt állapotban.Menj A Rendelések elkezdeni a visszatérés.Nyomtatás vissza a szállítási címkét.Hajó!. [2 in 1 Baba Játék Mat] ezzel Clover Cat baba tornaterem, a csecsemő lehet tanulni, miközben szórakoztató!Felszerelt különféle funkciókat, amelyek elősegítik a gyermek fejlődésére, 6 zóna szentelt fokozza a szenzoros, valamint a kognitív képességek.A boltívek emeld fel, amely lehetővé teszi a 360-vissza has játszani, erősítve jól bruttó motoros készségek. [Puha, Kényelmes, Baba Játék Tornaterem] értékeljük, hogy a fiú, vagy lány comfort csak annyira, mint te, ezért a szőnyeg anyaga 100% pamut, illetve előfordulhat, hogy a tömés.Ez adja a kicsi egy edzőteremben hely, hogy játssz.A szőnyeg gépben mosható, könnyen tisztítható.gyms No aggódik, nincs-probléma sem!. [Large Size] nem kell, hogy válassz minőségi, mind mennyiségi, ha mindkettőt biztosítja.A játszótársakat nagyobb, mint más márkák, valamint képes, hogy illeszkedjen fel, hogy két gyerek 0-6 éves hónap.Tedd az ágyra, edző, vagy a padlón.Bőven van hely a móka játszani!. [Extra Padding Biztonsági] első a Biztonság!Óvatosak vagyunk, hogy biztosítja a tökéletes egyensúlyt a lágyság, valamint laposság a baba tevékenység mat létrehozása a tökéletes platform az újszülött ülni vagy állni, biztonságosan.A hold párna csatolni kell a playmats biztos, hogy valami a baba szereti, feltéve, biztonság, kényelem során pocija. [Garantált Garancia] Mi ígéretünk neked, hogy kap a visszatérítési vagy csere minden probléma nélkül, ha nem szerelmes a baba edzőtermek & playmats.

Jellemzők

Termékek a kategóriában