Kerek Sapka Billentyűzet, Vezeték nélküli, Bluetooth Billentyűzet,Tablet, Okostelefon, Számítógép Tartozékok 10in,Bluetooth 3.0 Szabvány MICR Felület.(Fekete)

Kerek Sapka Billentyűzet, Vezeték nélküli, Bluetooth Billentyűzet,Tablet, Okostelefon, Számítógép Tartozékok 10in,Bluetooth

Készleten
HUF 2752.65
Összeg:

Áramingadozásokat hatálya alá tartozó, a nap.SZAKÉRTŐ TECHNIKAI SEGÍTSÉGET : Igazi szakértők 24/7, hogy segítsen a set-up, kapcsolódási problémák, hibaelhárítás, sokkal több.Küldünk önnek egy e-utalványt a vételár a hatálya alá tartozó termék.Egyes esetekben, akkor cserélje ki vagy javítsa meg. 10inch nőtt, bővített feldolgozás, több szélesebb kulcsokat, mint a hagyományos 7-es billentyűzet, amely elvezet egy jobb felhasználói élményt.A szálcsiszolt fém szerkezetű billentyűzet panel csúszásmentes, hogy az emberek egy high-end érzés.Hordozható, illetve az ultra-vékony, nagyon kényelmes, hogy tovább utazik, vagy üzleti utazás.Használható okostelefonok, táblagépek, laptop, vagy asztali számítógépek.Könnyű súly, csendes billentyűk, vízálló porálló, illetve, ollós stílusú billentyűzet hozza gyors gépelés jó keze.Bluetooth 3.0 szabvány MICR felület, hatékony működés érhető el 10 méternél.Szolgáltatás : 1. 10inch nőtt, bővített feldolgozás, több szélesebb kulcsokat, mint a hagyományos 7-es billentyűzet, amely elvezet egy jobb felhasználói élményt 2. A szálcsiszolt fém szerkezetű billentyűzet panel csúszásmentes, hogy az emberek egy high-end érzés 3. Hordozható, illetve az ultra-vékony, nagyon kényelmes, hogy tovább utazik, vagy üzleti utazás.Használható okostelefonok, táblagépek, laptop, vagy asztali számítógépek 4. Könnyű súly, csendes billentyűk, vízálló porálló, illetve, ollós stílusú billentyűzet hozza gyors gépelés jó keze, Hogyan kell Használni : 1. Kapcsolja be a billentyűzeten, nyomja meg röviden a vezeték nélküli kulcsos kapcsoló csatlakozni. 2. Kapcsolja be a Bluetooth funkciót a mobil telefon vagy a számítógép, akkor használja a sikeres csatlakozás után.Specifikáció : Elem Típus : Vezeték nélküli Bluetooth Billentyűzet, Bluetooth 3.0 : Szabvány MICR felület Hatékony Működés érhető el : Belül Kb. 10meter / 32.8 ft Modulációs Módszer : GFSK üzemi Feszültség : 1.8~3,6 V üzemi Áram : 30 Nap Töltési Idő :

Jellemzők

Item Type:
Wireless Bluetooth Keyboard
Bluetooth 3.0:
Standard for MICR interface
Effective Operation Can be Achieved:
Within Approx. 10meter / 32.8ft
Modulation Method:
GFSK
Working Voltage:
1.8~3.6V
Working Current:
Standby Current:
0.3~0.5mA
Sleep Current:
Charging Current:
≥200mA
Standby Time:
>30 Days
Charging Time:
Built-in Polymer Lithium Battery:
110mAh
Continuous Working Hours:
44 Hours
Button Force:
80±10g
Button Life:
5 Million clicks
Working Temperature:
-10~55℃
Package List:
1 x Keyboard :
1 x Charging Cable :

Termékek a kategóriában