Lyplus Bobbins valamint a varrócérna kivételével, akinek az Esetben, Előre Seb Bobbins Meghatározott Énekes, Testvér, Babylock, Több Varrógép, Standard Méret, 20Psc varrócérna Készlet Tartozékokkal (Kék, 20db)

Lyplus Bobbins valamint a varrócérna kivételével, akinek az Esetben, Előre Seb Bobbins Meghatározott Énekes, Testvér, Babylock,

Készleten
HUF 1348.65
Összeg:

【Orsó varrócérna Meghatározott】20db bobbins, valamint varrócérna egy nagy választék a színek, tökéletes a napi szükséglet a varrás, illetve DIY hímzéssel.Standard méretben elfér a legtöbb varrógép. 【Széles körben Használt】es Méret, lehet alkalmazni a különböző varrógép, mint Énekes, Testvér, Baba-zár, Jano-én, Kenmore, stb.Illik a legtöbb standard alacsony szár varrógép.Tökéletes kezét, hímzés, valamint a gépi varrás. 【Tovább Bobbins Szervezett, Rendezett】Előre seb bobbins a szálak egy hordozható dobozban.Könnyen tárolható, aztán meglátjuk, melyik színt választani, hogy a varrás a különböző projektek, rendezett módon.Élvezze a varrás, illetve nincs több rendetlenség!. 【Tartós, Újrafelhasználható Bobbins】Lyplus magas minőségű, masszív fém bobbins lehet használni, hogy új bobbins után szálak vége volt.Pamut, poliészter varrócérna jó szívósság. 【Bónusz】Lyplus Varrás Bobbins gyere alapvető kellékek : egy puha, mérőszalag, egy ollót, tűt, egy állítsa be a varrógépet kézzel készített, javítás ruhát.Nagy starter kit kezdőknek, valamint a legjobb ajándékokat, a feleség, anya, meg a barátok.

Jellemzők

Termékek a kategóriában