sxyb Bőr Szerszámok, Csík, valamint Pánt Maró, DIY Bőr Kézi Szerszámok, Állítható Bőr Pánttal Kézi Szerszám, 5 Kések, hogy a Bőr Csík, valamint Pánttal.

sxyb Bőr Szerszámok, Csík, valamint Pánt Maró, DIY Bőr Kézi Szerszámok, Állítható Bőr Pánttal Kézi Szerszám, 5 Kések, hogy

Készleten
HUF 3449.25
Összeg:

*[SUPER QUALITY] .. A bőr szerszám készült, prémium fával, illetve rozsdamentes anyagból.Nagyon éles penge gyorsan kell vágni, valamint biztosítja, még a metszés, jön 5 penge a hosszú tartósság. *[ÁLLÍTHATÓ DESIGN]nsert a skála rész a fő testet, majd húzza meg a csavart, hogy fix, a 3,5 - 4,5 mm-es, két rúd valami súlya, bőr megfelelő darabok; A vágó állítható a vágási vastagság, amely-tól 1.0 - 5.0 mm/ 0.04 - 0.20 inch, vágására szalagok 4 hüvelyk/ 102 mm széles. *[CLEAR SKÁLA]Cross bár jelölt centiméter centiméter, egyértelmű skála, ez kényelmes a vágás bőr szíj a kívánt szélességet.Két rács tartani, tökéletes bármilyen vastagságú bőr vágás. *HASZNÁLD A]1. Állítsa be a szélessége az övet kell vágni, a skála a vágó; 2 Húzza meg a fekete csavart (biztosítja a pontos vágás, győződjön meg róla, hogy húzza meg) 3. Helyezze be a bőr, hogy vágás vízszintesen, a ritmus; 4. Míg a bőr teljesen behatolt; 5. Ez lehet közvetlenül húzta ki a kezét, hogy tartsa a átható rész; 6. A biztonsági öv vágó befejeződött. *[Széles KÖRBEN ALKALMAZÁST]hatékony eszközök a bőr kézműves kellékek, jó a kezdőknek, illetve szakemberek, csökkenti a felkészülési idő szükség, hogy a jó tervezés, valamint ravaszkodó. * A fa-pánt maró állítható bár, amelyek segítenek, hogy a vágási vastagság minden típusú bőr öv.Kések könnyű cserélni, a takarítás, tökéletes mindenféle heveder vágás. * Ez az eszköz könnyen használható.Lesz nagy segítség, ha a bőr kézműves DIY.Specifikáció : Anyag : Wood Size : https : kb.mint Látható, a Picture Weight:216g Color : Fa Color Package a következőket tartalmazza : 1 x Bőr Vágás Tool5 x Pengék.

Jellemzők

Termékek a kategóriában