Pretycoco5 Pár 3D-s Természetes, Vastag Utánzat Mink Szempilla, Hamis Szempillák Bolyhos, Karcsú Természetes Kereszt Újrafelhasználható Szempilla Smink (G802)

Pretycoco5 Pár 3D-s Természetes, Vastag Utánzat Mink Szempilla, Hamis Szempillák Bolyhos, Karcsú Természetes Kereszt Újrafelhasználható

Készleten
HUF 1753.65
Összeg:

5 pár vastag, három-dimenziós ragasztót a hamis szempillák, vannak olyan könnyű, mint a toll, hogy a szempillák szép vagy, hozz egy kényelmes rajta tapasztalat. 】 【Visszajelzés 1. Használjon csipeszt, hogy távolítsa el a szempillák a tálcát.Ha több ragasztó a szempillák, törölje le egy nedves papírtörlővel. 2. Igazítsa a szempillák a természetes szempillák, ellenőrizze, hogy jó lesz.Ha szükséges, vágja le a felesleges, hogy jobban illeszkedjen a szem körül. 3. Alkalmazni szempilla ragasztó egyenletesen belső oldala mentén a szempilla kezelni, várjunk 15-20 másodperc alatt a ragasztó, hogy félig száraz, majd helyezze fel a szempillák. 4. Állítsa be a megfelelő szöget, hogy megfeleljen a szem formája, majd finoman nyomja meg a jobb megjavítani a szempillák.

Jellemzők

Termékek a kategóriában