Umira Mini Forró Levegő Pisztoly, Hordozható Hő Pszichiáter Fegyver Dombornyomás Csomagolópapír, Festék Szárítás Kézműves Elektronika DIY, 110V Multi Funkciós Elektromos Hő Eszköz(Fekete+Piros)

Umira Mini Forró Levegő Pisztoly, Hordozható Hő Pszichiáter Fegyver Dombornyomás Csomagolópapír, Festék Szárítás Kézműves

Készleten
HUF 1969.65
Összeg:

【Anyag】Ez a mini forró levegő pisztoly készült magas minőségű, jól szigetelt ABS műanyag külső, magas hőmérséklet, valamint a rozsda ellenálló rozsdamentes acél belső(Beépített egy hűtőborda teszi a belső hőmérséklet a meleg levegő pisztoly csökken, valamint az élet hosszan tartó);. 【Dimenzió】9-ben(Hosszúság) x 1,7-a(Szélesség), 0.51-lb(Súly).A megfelelő méretű teszi a kényelmes, hogy bárhol elég könnyű ahhoz, hogy használja, amikor működik.A vezeték hossza a hő pszichiáter fegyver 39 -;. 【】 Alkalmazás A hordozható forró levegő pisztoly felmelegszik a másodperc, ez jó beállítás agyag, gumi bélyegző, dombornyomott por, a hőség zsugorodó fólia, hő pszichiáter tubings vagy a szárítás, festék, stb.Még a gyerekek is néhány kézműves szüleikkel;. 【Figyelmet】gyorsan felmelegszik akár 200°C-os/390°F, ezért kérjük, győződjön meg arról, hogy ki előtt csatlakoztassa.Kérjük, NE, hogy ez a munka több, mint 8 perc alatt egy alkalommal, akkor is, amikor a fűtés, kérem, tartsa 1-2a-re, hő-os Szögben 45°;.Műszaki adatok : Névleges Feszültség : 110 V Névleges Teljesítmény : 300 W Méret : 9-ben(Hosszúság) x 1,7-a(Szélesség), Vezeték Hossza : 39-Súly : 0.51 kg-os Használat : 1. Csatlakoztassa a hő eszköz; 2. Fogd a fegyvert, de ne érintse meg a forró fúvóka; 3. Tartsa a távolságot, 1-2a-ventilátor, fűtés-os szögben, 45°, amíg működik; 4. Kapcsolja ki a készüléket, hogy maradjon hűtés befejezése után.(Ne tedd el, amíg ez elég jó) Megjegyzések : 1. Ez a fajta fegyver nem állítható a hőmérséklet, de melegszik fel, gyorsan, körülbelül 200℃ elméletileg.Ezért nem fújja a Polimer Agyag Dolgozik egy pozíció hosszú ideig, hogy ne torzuljon; 2. Ez a hő a pisztoly nem egy Nagy Teljesítmény egyik oka, hogy annak 300 W, alacsony fogyasztású.De ez nagyszerű a fűtés zsugorodó fólia, dombornyomott por, gumi bélyegző, a legjobb választás helyett kenyérpirító vagy sütőben, illetve a polimer agyag lesz, kemény, fényes használat után a fegyvert;Csomagolás Tartalmazza : 1 x Hő Fegyvert, 1 x használati Utasítás.

Jellemzők

Termékek a kategóriában