TIDRADIO TD-777S kétirányú Rádiók 2200mAh 2 Rádió Hosszú távú Walkie Talkie 22CH USB Újratölthető VOX Biztonsági Walkie Talkie, hogy a Felnőttek Üzleti(2 Csomag)

TIDRADIO TD-777S kétirányú Rádiók 2200mAh 2 Rádió Hosszú távú Walkie Talkie 22CH USB Újratölthető VOX Biztonsági Walkie Talkie,

Készleten
HUF 4858.65
Összeg:

✔️Tartós, 2 rádió; vastag műanyag héj tud ellenállni hatás; fix antenna, minőségi forgassa el a gombot ellenáll hosszú ideje használja a menteni, de sok pénzt, hogy hosszú távon. ✔️2200 m Ah akkumulátor; kétirányú rádiók szuper nagy, akkumulátor, 160 óra készenléti idő; USB töltési módszer tölthető az autó, vagy egy mobil tápegység; Támogatja tovább, különösen a külső tevékenység. ✔️Kompakt, könnyű; tökéletesen illik a palm; könnyen hordozható; alkalmas sok munkahelyen; iskolák;kórház; retail; építőipar; raktárak; megfelel az ön üzleti igényeinek. ✔️Dolgozik doboz; nagyon könnyen használható, anélkül, hogy bonyolult művelet; VOX kihangosító funkció; sürgősségi riasztás könnyű megtalálni valakit, hogy segítsen; zajzár teszi a hang világosabb. ✔️Superior tartozékok; tartós, övcsipesz, valamint kézi szíj kényelmes szállítására. ✔️Élvezze 60 napon belül nem ok arra, hogy vissza beleértve a tartozékokat.Monitor Funkció : Lehetővé teszi, fokozza a hang, amikor a jel túl gyenge hallani (hosszan nyomja meg első oldalon kulcs). 22 Csatorna Tárolás : könnyen megtalálni egy biztonságos csatorna beavatkozás nélkül; a legjobb kommunikációs csatorna választás a különböző használ.Hangutasítások : Könnyű megérteni funkciót, illetve a csatornák; az ének megerősítést tétel jó kezdőknek.Energiatakarékos Funkció : Nagyban növeli a felhasználás, amikor a 2 vevők walkie-talkie.Bocsátanak ki éles hangjelzés a maximális hangerőt, ha nyomja meg a gombot a riasztás gombot; tájékoztatja a többieket, ha veszély jön (hosszan nyomja meg a második oldalon kulcs).Megtalálja a megfelelő csatorna, amely beszélünk, de csatlakozik a kommunikáció könnyen, gyorsan (rövid nyomja meg a második oldalon kulcs).CTCSSs kézikönyv.

Jellemzők

Termékek a kategóriában