Kisgyermek Szilikon Test Fürdő Ecset | A Fürdő Mitt | Gyorsan-Száraz Csere, hogy a Gyerekek Mosogatórongy | Illik Mindkét Szülő vagy a Gyermek Korai Szakaszában Fejlesztési (Kék)

Kisgyermek Szilikon Test Fürdő Ecset | A Fürdő Mitt | Gyorsan-Száraz Csere, hogy a Gyerekek Mosogatórongy | Illik Mindkét

Készleten
HUF 673.65
Összeg:

Vissza lehet ezt a tételt, bármilyen okból is : nincs szállítási díjat.A tételt vissza kell küldeni az új, még nem használt állapotban.Menj A Rendelések elkezdeni a visszatérés.Nyomtatás vissza a szállítási címkét.Hajó!.Vissza lehet ezt a tételt, bármilyen okból is : nincs szállítási díjat.A tételt vissza kell küldeni az új, még nem használt állapotban.Menj A Rendelések elkezdeni a visszatérés.Nyomtatás vissza a szállítási címkét.Hajó!. ✔ PRÉMIUM MINŐSÉG : Kiváló minőségű anyag baba ecset, a gyerekek minden korban, hogy "magam" során zuhanyozás, majd a fürdetést!. ✔ A LEGJOBB VÁLASZTÁS : A puha szilikon sörték vannak kialakítva, hogy ne sértse fejbőr, köröm, miközben gyengéd masszázs stimuláció, hogy növelje a mikrokeringést a mindennapi hajápolás.Ez egy tökéletes ajándék!. ✔ A fürdetést TANULÁS : a fürdő tartozék ad kicsi a függetlenség, hogy tiszta, a Fürdő Mitt, hogy szórakoztató, higiénikus, és megfelel mind a gyerek, szülő használja. ✔VÉGSŐ HASZNÁLAT : Ez is egy multifunkcionális tisztító kefe is használható, mint a test masszírozó, tisztítás eszköz. ✔ 100% BPA-Mentes, Hypoallergén, valamint Környezetbarát!Vásárlás a Baba Szilikon Sampon Ecset MOST!.

Jellemzők

Termékek a kategóriában