A DAL Gyerek Tricikli Gyermek Tricikli Baba Multi-Funkciós Kerékpár Védőrács, Biztonsági Berendezés Gyermek Babakocsi Fiú Lány Kocsi a Vödör (Szín : Piros)

A DAL Gyerek Tricikli Gyermek Tricikli Baba Multi-Funkciós Kerékpár Védőrács, Biztonsági Berendezés Gyermek Babakocsi Fiú

Készleten
HUF 39035.25
Összeg:

♥[Állítható putter] : Hordozható babakocsi.Után összecsukható, ez lehet húzni a vonószem a kényelem. ♥[Biztonsági védelem kialakítása] : A tricikli teljesen zárt.Adja meg a baba nagyobb védelmet, amikor a lovaglás, nem fáj a lábad, vagy ujjait. ♥[Növeli a tároló kosár] : a Játékok is elhelyezni, hogy megfeleljen az igényeinek a baba. ♥[Csúszik pedál] : csúszásmentes pedál, biztonsági védelem. ♥[Kényelmes háttámla] : Lélegző, biztonságos, kényelmes háttámla, a baba kényelmesebb lesz. ● mert a kerékpár nagyon biztonságos, könnyen hordozható, raktározás, annak érdekében, hogy biztosítsa a biztonságos a baba, már elintéztem, hogy ne essen csúszásmentes pedál, valamint a hátsó ülésen.Gondoskodni tud a baba bárhol, bármikor.Termék Neve : Gyermekek tricycle Age : 1-3-6 év old Material : magas széntartalmú steel Product súly : 6 kg Color : piros, fekete, rózsaszín, blue Size : 57 X86 X108 CMProduct jellemzők : könnyű súly, rezgéscsillapító, kopásállóság.Megjegyzés : 1. gyártó ajánlásait az 1-4 éves, javasoljuk, hogy válassza ki a magasság a baba.2. ruházat, védőruházat, nem kell használni a tömegközlekedést.3. Kérjük, használja közvetlen felügyelete alatt egy felnőtt.4. Ha a gyerekek túl fiatal, vagy kiegyensúlyozatlan, amíg nincs egy jó irányítást a tricikli, a szülők nagyobb figyelmet kell fordítani a gyermekek.5. Amikor végre kézi mérések, mert a termék hibák szerepelnek, tricikli, csak egy kis színt.Ezt a terméket 1-3 Cm.Kérjük, a különböző kijelző, amely sho.

Jellemzők

Termékek a kategóriában