WSZJJ Szalvéta tartó - Állj Fel, papírtörlő Tartó – Könnyű egykezes Könny Konyhai papírtörlő Adagoló Súlyozott Bázis (Szín : Egy)

WSZJJ Szalvéta tartó - Állj Fel, papírtörlő Tartó – Könnyű egykezes Könny Konyhai papírtörlő Adagoló Súlyozott Bázis (Szín

Készleten
HUF 13176.00
Összeg:

★ Szuper erős, elegáns, papír törölköző tartó,Rendelkezik egy tekercs papírtörlő a könnyű hozzáférést bárhol a pult tetején. ★ Tartós - Készült, magas minőségű rozsdamentes acélból készült, a papírtörlőt birtokosa vízálló anti-rozsda. ★ Illik Jumbo papírtörölközőt roll,méret : 13.5*31.5*4cm. ★ Egy darab építési teszi ezt a papírtörlő-tartó erős, masszív. ★ Figyelemre méltó termék tartani a törölközőt, a pultról, távol a foltokat.Egy vicces fürdőszoba dekor elem, amely hozzáteszi, kényelem, valamint kitűnő fellebbezést a haza.Felvázoló egy gondtalan, egyszerű telepítés, mind a nők, akik függ, hogy a házastárs, hogy segítsen fúró-vagy mechanikai segíteni, elbúcsúzni attól függően, hogy a férfiak, mind a hello uralom!Ha a dolgok elfajulnak, valamint zsúfolt a fürdőszobában vagy egyéb részeit a haza, ez a Törölköző, Papír Birtokos itt.Egy vicces fürdőszoba dekor elem, amely hozzáteszi, kényelem, valamint kitűnő fellebbezést a haza.Anyag : 304 rozsdamentes steel Applicable tárgy : Roll papersize : 13.5*31.5*4cm Super erős, elegáns, papír törölköző tartó,Rendelkezik egy tekercs papírtörlő a könnyű hozzáférést bárhol a pult tetején.Ez a megbízható Papír tartó funkciók egy karcsú, stílusos design, hogy megfeleljen minden stílus, fürdőszoba, emeleten.Megjegyzés : 1.Mivel a fény, a képernyő különbség, az elem színe kissé eltérhetnek a kép.2. Kérem, engedje meg, 0.5 - 2 cm különbségek miatt kézi mérés.

Jellemzők

Termékek a kategóriában