ACEDOAMARE Teljesítmény Pedál Párna Modell 3 Modell Y Csúszásmentes Teljesítmény Láb Pedál Párna Auto Alumínium Pedál Kiterjed a Gyorsító Fék. (2)

ACEDOAMARE Teljesítmény Pedál Párna Modell 3 Modell Y Csúszásmentes Teljesítmény Láb Pedál Párna Auto Alumínium Pedál Kiterjed

Készleten
HUF 3508.65
Összeg:

[A TESLA] Szabott egyedi penész a Tesla Modell 3 Modell Y. Általános, nagyon alkalmas.Ez a csomag jön a két egység.Egy gyorsító,a másik a fék. [JÓ ROZSDÁSODÁS MEGELŐZÉSE], Kiváló minőségű Alumínium, gumi anyag, kiváló illik befejezni, amely kiváló tapadás, valamint elősegítik a teljesítményt. [TÁMOGASSÁK] Fokozza a teljesítményt, a biztonság, valamint megjelenés a Tesla Model 3-mal, vagy Modell, Y, illik minden változatban. [BIZTONSÁG] csúszásmentes nagyításhoz pedál felület kialakítása, a biztonságos vezetés, illetve erősíteni a súrlódási együttható. [GYORS] Egyszerű telepítés a Modell 3 Modell Y kérjük, vegye figyelembe, hogy a fő videó, nincs fúrás, vagy hegesztés szükséges.Személyre szabott egyedi penész a Tesla Modell 3 Modell Y. Általános, nagyon alkalmas.Távolítsa el a RÉGI fékpedált fedelét, majd készítse elő az új kiterjed a használatra.Nyúlik a hátlap gumi kilincsek, majd telepítse az ÚJ pedál kiterjed.Tekerjük a gumi lap körül a pedálok, kész. *Lehet, hogy beletelik egy kis idő, kérlek, légy türelmes, óvatos, amikor telepítése. *Forró víz, autó panel eszköz is lehetne, segítsen telepítés ezt a fedelet.Lehet, hogy ez egy jó javaslat, hogy készítsen egy tál meleg vízbe 10 percig.

Jellemzők

Termékek a kategóriában