Szilikon Védő tok Kompatibilis Apple TV-4K 2021 Távirányító tok, Szilikon, Selymes-Puha csúszásgátló Tartós, Puha, Ütésálló Távoli tok (Stílus, 2 Narancs)

Szilikon Védő tok Kompatibilis Apple TV-4K 2021 Távirányító tok, Szilikon, Selymes-Puha csúszásgátló Tartós, Puha, Ütésálló

Készleten
HUF 942.30
Összeg:

[KOMPATIBILITÁSI] - Szilikon borító kifejezetten Kompatibilis 2021 Apple TV-4 K & Kompatibilis Siri távoli, [NEM Kompatibilis Apple TV HD, NEM Kompatibilis Apple TV-siri távoli (1st Gen) & Kompatibilis Apple TV távirányító (2. & 3. Gen)]. [PRÉMIUM SZILIKON ANYAG] - Kompatibilis Apple TV-4 K 2021 Távirányító Eset történt, egy vastag réteg prémium szilikon, hogy megvédi a Kompatibilis Apple TV távirányító a csepp, valamint egyéb, balesetek, a mindennapi használat során.Anti-slip, Anti-por, ütésálló, biztosítja a maximális védelem érdekében. [KÖNNYŰ MEGTALÁLNI A TÁVOLI] - Ha már használtuk a Kompatibilis APPLE TV egy ideje tudjuk, hogy a távoli törékeny, nehéz megtalálni, de drága replace.By befektetés a védelem korán, akkor elkerülhető, hogy ezek a kérdések.Tökéletes ajándék a barátaim, a családom, hogy a Kompatibilis Apple TV-t!. [Az EGYSZERŰ TELEPÍTÉS] - Vékony, könnyű kialakítás, valamint nem az eszközök vagy a vezetékek szükséges.Csak csúsztassa a TV Stick Távoli be az ügyet.Teljes hozzáférést biztosít az összes port & gombok & funkciók a távirányítót.Tapasztalat, használja a védelmet, hogy megadja neked a békét. ⚠⚠⚠Ha még mindig nem kapja meg azt az elemet, belül egy hónapon ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, mi segítünk megoldani a problémát minél hamarabb. ⚠⚠⚠Ha bármilyen kérdés mindig küldjön nekünk egy e-mailt.Mi válaszolunk megoldani a problémát, amint lehetséges.

Jellemzők

Termékek a kategóriában