G-fogak Baba Szék Autó Alakú Gyermek Wc-Képzés Ülés Kivehető, Csúszásmentes Utazási Children' s Fű Wc Hordozható Bili Wc-Wc Easy Clean(Szín: A) (Színes : B)

G-fogak Baba Szék Autó Alakú Gyermek Wc-Képzés Ülés Kivehető, Csúszásmentes Utazási Children' s Fű Wc Hordozható Bili Wc-Wc

Készleten
HUF 6075.00
Összeg:

★ PP anyag környezetbarát : Ez a hordozható bili készült PP anyag, környezetbarát, ártalmatlan, hogy a csecsemő egészségét.Ezen kívül, a sima felületen az anyag nem karcolja meg a baba. ★ Stabil kialakítás : tudjuk, hogy milyen értékes a baba, ezért mindent megteszünk annak érdekében, hogy a bili szilárdan rögzített, hová tetted.Van egy csúszásgátló szalag alján a baba képzés bili, hogy stabilan tartsuk. ★Nagy - kapacitás levehető piszoár : A gyermek bili van egy nagy kapacitású, valamint a wc-ez a gyermek wc levehető.Emellett az alap csúszásmentes, valamint a magas háttámla, 2 kezeli a gyermek biztonságos használat közben. ★ Könnyen utazás : Ez a baba szék könnyű súlyú, könnyen elvégezhető, ha utazik, vagy más szabadtéri tevékenységekhez.Ez nagyon kényelmes, a gyermek, nem kell aggódnia, hogy gyermeke wc. ★ Vonzó színek, formák : A vonzó színek, szép formák, a bili több vonzó a lányok, mind a fiúk.Ez aranyos bili fedő inspirálja a gyerekeket' s a vágy, hogy megpróbálja.

Jellemzők

Termékek a kategóriában