G-fogak Baba Szék, Cserélhető Egyszerű, Tiszta Gyermek szobatisztaság Szék Belső Bili Fedő Interaktív Nyúl Bili Anti - Slip gyerek Lábát Stoo (Szín: D) (Szín : B)

G-fogak Baba Szék, Cserélhető Egyszerű, Tiszta Gyermek szobatisztaság Szék Belső Bili Fedő Interaktív Nyúl Bili Anti - Slip

Készleten
HUF 2740.50
Összeg:

★ Stabil kialakítás : tudjuk, hogy milyen értékes a baba, ezért mindent megteszünk annak érdekében, hogy a bili szilárdan rögzített, hová tetted.A szék négy lábát, s a két lábát egy csúszásmentes gumi alap, hogy biztosítsa a stabilitást. ★ Könnyen tisztítható : Ez a szék is tervezték, hogy a szüleid.A belső bili lehet venni, ki hozta, hogy a wc a könnyű ürítés.Van is egy fedél hogy mindent a helyére, amíg oda. ★ Kényelmes szék : A szék kifejezetten a gyermek.Ergonomikus kialakítás, lágy vonalak, növeli a kényelmet. ★ Különféle alkalmakra : Ez a baba bili könnyű, kényelmes, célszerű folytatni, ha utazik, vagy más szabadtéri tevékenységekhez.Ez nagyon kényelmes, a gyerek, nem kell aggódnia, hogy gyermeke wc. ★ Divatos design : A lépéseket fogadja el divatos színek, valamint a szemet gyönyörködtető design.A gyermek alig várom, hogy használja. ★ Stabil kialakítás : tudjuk, hogy milyen értékes a baba, ezért mindent megteszünk annak érdekében, hogy a bili szilárdan rögzített, hová tetted.A szék négy lábát, s a két lábát egy csúszásmentes gumi alap, hogy biztosítsa a stabilitást.★ Könnyen tisztítható : Ez a szék is tervezték, hogy a szüleid.A belső bili lehet venni, ki hozta, hogy a wc a könnyű ürítés.Van is egy fedél hogy mindent a helyére, amíg oda.★ Kényelmes szék : A szék kifejezetten a gyermek.Ergonomikus kialakítás, lágy vonalak, növeli a kényelmet.★ Különböző alkalmakra : Ez a baba bili könnyű, kényelmes, célszerű folytatni, ha utazik, vagy más szabadtéri tevékenységekhez.Ez nagyon kényelmes, a gyerek, nem kell aggódnia, hogy gyermeke wc.★ Divatos design : A lépéseket fogadja el divatos színek, valamint a szemet gyönyörködtető design.A gyermek alig várom, hogy használja.

Jellemzők

Termékek a kategóriában