Mágneses világító Doboz felkutatására, A4 Fény Pad Rajz 4 Mágnesek, 2 Méret (cm & HÜVELYK) Hordozható Ultra-Vékony Vázlat Pad, Szabályozható Fény Táblázat a Gyémánt Festmény, X-ray Nézet (4 Mágnesek Tartalmazza)

Mágneses világító Doboz felkutatására, A4 Fény Pad Rajz 4 Mágnesek, 2 Méret (cm & HÜVELYK) Hordozható Ultra-Vékony Vázlat

Készleten
HUF 2281.50
Összeg:

【CM, INCH mérleg & 4*Mágnes】Két stílus a mérleg : CM, INCH.A4-es világító doboz a nyomkövetés slim, a vastagsága belül 5mm.Mert a fény tábla LED, nem meleg, nem kétséges, hogy a munka a haladás!Annak érdekében, hogy ragaszkodni az anyag, ennek eredményeként a próbálkozás, a tartósság, az akril a legjobb.Felszerelt 4 alkalmas mágnesek , a papír könnyen csatlakoztatható a lámpa panel.Amellett, hogy alkalmas a 7 éves kortól. 【Fokozatmentes fényerő & szemvédő】A fokozatmentes light control funkció telepítve van a nyomkövetés világító doboz.A munkakörnyezet, a fényerejét lehet beállítani, hogy az optimális szerint a vastagsága az eredeti, mind az mértékű fáradtság, a szem.Majd a power kapcsolót, majd a fényerő gombot kényelmes beállításához, hogy egy gomb.Ha folyamatosan nyomja meg a light gombot, könnyedén, a lightboxot válik fokozatosan sötétebb, vagy világosabb, valamint fokozatmentes light control lehetséges. 【Őrzi szerkezet & Skála design】 Mert a lightboxot egy magas minőségű panel, egy fóliát, majd a LED-lámpa, valamint egy négyágyas szerkezete állandó aktuális, állandó feszültség, akkor egységesen fényesen megvilágított szép szórt fény.A trace bázist használ, energiatakarékos LED-es lámpák, amelyek kíméletesek a szemét, a fény puha, nem pedig káprázatos.Csökkentheti terhelését, valamint a kellemetlen még, amikor dolgozott sokáig. 【Tevékenység & Széles alkalmazási】A fény táblázat képes arra, hogy széles körben használják a amatőr profi vékony másolás papír, vastag papír kézirat. 2 D-s animációt, kalligráfia, domborít, tetoválás, kép, könyv, ólomüveg, földmérő, nyomtatott anyag vizsgálat, rajzfilmek, órák, levelek, fénymásolás, fotózás, DIY, kézzel készített, felkutatása munka, illusztráció teremtés, röntgen olvasása, elkészítése, másolás, hímzés, Élvezze a film megtekintése, építészeti tervezés, földmérő, de sokkal több. 【C-típusú főnök & 12 hónap Elteltével-szerviz elkötelezettség】 Jön egy C-Típusú kábel, könnyen hatalom, a fény bármely Számítógépről, Power Bank, vagy Csatlakozót, ami nem kapcsolódik közvetlenül a fali csatlakozóaljzathoz.Üzemi Feszültség : DC 5 V, Sebesség, Teljesítmény : 3. 5 W. ● Tudjuk, hogy nagyon sajnálom, hogy zavarom, de ha hibás a termék, kérem kattintson a [Kapcsolat az eladóval] egyszer, mielőtt elküldöd a felülvizsgálat, illetve lépjen kapcsolatba a bolt.A személyzetet azonnal reagál, hogy a termék visszaküldése, csere, küldje el újra, stb.

Jellemzők

Termékek a kategóriában